Fotos fra Copenhagen Historic Grand Prix 2007 - 2009Tip! Brug musehjulet til at bladre i billederne i simpleviewer"  Copenhagen Historic Grand Prix 2010


  xx fotos af bilerne, deltagerlisten,

  resultater, den originale plakat.
  Copenhagen Historic Grand Prix 2009


  393 fotos af bilerne, deltagerlisten,

  resultater, den originale plakat.
  Copenhagen Historic Grand Prix 2008


  472 fotos af bilerne, kendte kørere m.m.

  deltagerlisten, resultater, den originale plakat.
  Copenhagen Historic Grand Prix 2007


  515 fotos af bilerne,

  Ferrari's 60 års jubilæumsudstilling,

  Classic Car Park, deltagerlisten,

  resultater, den originale plakat.

Copenhagen Historic Grand Prix 2007


Efter min første tur til Le Mans var jeg grebet af det med biler. Nu var det tid at prøve noget nyt, så jeg meldte mig selv som frivillig hjælper til Copenhagen Historic Grand Prix 2007. Det fortrød jeg ikke, om end jeg fik gået rigtigt mange kilometer langs perimeterhegnet omkring anlægget. Det var sjovt at være til motorløb på en lidt anderledes måde. Man følte man var en del af arrangementet på en anden måde en blot som tilskuer. Arrangørerne lader en arbejde for sagen, men ikke uden at der også er lejlighed til også lige at stoppe op, se lidt race og tage lidt bileder. I det hele taget er CHGP et helt andet race end Le Mans. Stemningen i Fælledparken er noget helt for sig selv. De gamle biler, de åbne pitområder, mere eller mindre kendte kørere alle er de nær-værende og til at tale med for det almindelige publikum, træerne, ja hele atmosfæren er noget for sig selv.


Jeg fik taget knap 700 billeder af alt muligt det år. Alt var nyt og alt blev fotograferet i et væk.


Udstyret: Canon 350D, Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 II, Canon EF 55-200mm f/4.5-5.6 II USM.Copenhagen Historic Grand Prix 2008


Igen i 2008 havde jeg meldt mig som frivillig hjælper til årets CHGP. Jeg kunne ikke lade være og har efterfølgende heller ikke fortrudt det skønt man er lidt øm i kroppen søndag aften. Det var et rigtigt fedt CHGP igen i 2008. Noget af det største var at se så mange store navne som Jacky Ickx, Tom Kristensen, Rinaldo Capello, David Brabham, Johnny Hernert, Vanina Ickx samlet på en gang og så i en så åben atmosfære og let tilgængelig facon. Det var stort.

Påtænker man at tage billeder er det ikke ideelt at være på arbejde samtidigt. Man kan ikke tage billeder når man har lyst, men kun når man på turen rundt alligevel lige kommer forbi "stedet" at stå og tage billeder. Dette år har det betydet at det stort set var de samme biler der kørte race hver gang jeg kom forbi "stedet". Det er derfor ikke alle biler der er fotograferet dette år. Det er her dog så heldigt at "stedet" er en lokalitet man som almindelig tilskuer ikke har adgang til. Det er derfor ikke kun en ulempe at være på arbejde. Her på siden viser jeg 472 billeder.

Udstyr: Canon 40D, Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM, Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM.

Karsten Juhl © 2008 • Ingen af de viste billeder må gengives uden forudgående aftale med mig.